ijsland

OVERNACHTING IN COUCHETTES
Een couchette is een ligbed met matras zonder bedlinnen en hoofdkussen in een zeer krappe 6- of 9-persoons slaapkamer onder het autodek en met een gemeenschappelijke badkamer.
In verband met de huidige planning op de boot kunnen wij alleen in het oranje en blauwe seizoen (midden- en hoogseizoen) couchettes boeken op de boot. Dit kan echter alleen als een voertuig categorie A (dus niet hoger dan 1.90m) aan boord heeft. Voor de genoemde prijs krijgt u tevens 2 vouchers voor maaltijden in het cafetaria.

De kosten zijn:

Denemarken – IJsland en v.v.
Blauw seizoen 58 EUR p.p. per enkele reis incl. 2 x maaltijd in het cafeteria.
Oranje seizoen 42 EUR p.p. per enkele reis incl. 2 x maaltijd in het cafeteria.
Denemarken – Færøer Eilanden en v.v.
Blauw seizoen 39 EUR p.p. per enkele reis incl. 1 x maaltijd in het cafeteria.
Oranje seizoen 24 EUR p.p. per enkele reis incl. 1 x maaltijd in het cafeteria.

Aan boord van de veerboot bevinden zich o.a. een restaurant, cafetaria, bar, lounge, danszaal, winkel, piepklein zwembadje, fitnessruimte en voor kleine kinderen een ballenbak. De hutten hebben tv en een eigen douche en wc. Een binnenhut heeft geen raam en een buitenhut wel. In een “4-persoonshut op indeling” geschiedt de indeling op basis van: mannen en vrouwen, dus ook echtparen, vader/dochter of moeder/zoon, slapen gescheiden tenzij u met uw reisgenote(n) de hele hut afhuurt. Kinderen t/m 4 jaar mogen niet op indeling reizen. De 2-persoons hut de luxe en de suite worden niet op indeling geboekt. De uiterste meldtijd bij de terminal van de havens voor alle passagiers is 1,5 uur voor vertrek. Let op: vanuit Seyðísfjörður geldt een uiterste meldtijd van 2,5 uur voor vertrek! Een groene kaart voor uw auto en/of motorfiets is verplicht. Tijdens de vaart mag u niet op het autodek. De prijs voor uw overtocht kunt u aan de hand van de prijzentabel hieronder eenvoudig zelf berekenen. Mocht u hierbij hulp nodig hebben helpen wij u graag. De prijzen in de tabel zijn exclusief maaltijden en op basis van een enkele reis. Natuurlijk kunt u de maaltijden samen met uw reservering doorgeven aan ons.