ijsland
VeerbootIJsland Internetsite
Veerbootijsland.nl is verantwoordelijk voor de informatie op deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden, is het mogelijk dat informatie wordt gepubliceerd die onvolledig, onjuist of verouderd is. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden.

Merkt u dat er iets niet klopt? Laat het ons dan meteen weten. Dan kunnen we het zonodig corrigeren. Werkt er iets niet goed? Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons even. Zo kunt u met ons contact opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Virussen en veiligheid
De Veerbootijsland.nl-website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen be´nvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden